به گزارش بازار، یعقوب مقدم یکشنبه اظهار کرد: برای رسیدن بندر شادگان به جایگاه واقعی خود در عرصه صادرات و واردات، ایجاد اشتغال و رونق بیشتر نیاز به همکاری و همافزایی دستگاههای اجرایی است.
وی افزود: همه دستگاهها موظف هستند در کمترین زمان نسبت به اخذ ایپیال و اتصال به سامانه جامع تجارت اقدام کنند تا شناورها در زمان ورود و روند اخذ مجوزها با تاخیر مواجه نشوند.
فرماندار شادگان ایجاد ظرفیتهای بندری را برای رونق بیشتر بندر تجاری شادگان مورد تاکید قرار داد و گفت: تجار و وارد کنندگان کالا میتوانند با پرداخت عوارض و دریافت مجوزهای لازم کالاهای خود را با کامیون به سراسر کشور ارسال کنند.
مقدم با تاکید بر نقش راهبردی بندر شادگان در توسعه اقتصادی و زیرساختهای بندری بیان کرد: باید شرایطی فراهم شود که بندر تجاری شادگان به یک پایانه تجاری فعال در سطح استان و کشور تبدیل شود.
وی نقش بندر در توسعه شهرستان شادگان پررنگ توصیف کرد و گفت: افزایش مراودات تجاری در بندر به واسطه حضور تجار و بازرگانان که یکی از الزامات حضور آنها ایجاد دفاتر تجاری در خود شهرستان است تاثیرات مفیدی در توسعه شهرستان خواهد داشت.
فرماندار شادگان ادامه داد: فعالیتهایی که به واسطه رسوب و عرضه کالاهای همراه ملوان در شهر شادگان انجام میشود میتوانند نقش بسزایی در ترددها به شهرستان، پویایی و افزایش ظرفیتهای اشتغال به صورت مستقیم و غیرمستقیم در این شهرستان داشته باشد.
وی اظهار کرد: مردم شادگان باید از شرایط و ظرفیت ایجاد شده در بندرتجاری این شهرستان بهره مند شده و استفاده کنند زیرا ماندگاری بندر به رونق و تردد شناورها در آن بستگی دارد.
مقدم ادامه داد: رونق کسب و کار و بازرگانی و به دنبال آن ایجاد فرصتهای اشتغال از طریق تخلیه و بارگیری انواع کالا در این بندر محلی از اهم اهدافی است که برای فعالیت مجدد بندر و بازارچه کالای همراه مسافر دنبال میشود.
وی خواستار تسریع در روند احداث بازارچه کالای همراه ملوان در بندر شادگان شد و گفت: احداث این بازارچه ضمن اشتغالزایی، زمینه را برای عرضه مستقیم و مبادله کالا با کشورهای همسایه فراهم خواهد کرد.
بندرشادگان به عنوان هفتمین بندرتجاری استان خوزستان در مساحتی حدود سه هکتار از سوی سازمان بنادر و دریانوردی تکمیل شده است.
این بندر تجاری مشتمل بر ۲پست اسکله از نوع شمع و عرشه بتنی به طول ١٠٣ متر و عرض ١٢ متر ،۲پل دسترسی است.
این بندر محلی با عمق اسکله حداقل ۵.۵ متر در شرایط جزر و ظرفیت پذیرش شناورهای زیر پنجهزار تن، ظرفیت تخلیه و بارگیری حدود ١٠٠ هزار تن کالا در سال را دارد و رونق کسب و کار و تجارت در شهرستان شادگان از اهم اهداف بهره برداری از آن به شمار می آید.