گروه : صنعت و معدن و تجارت
- نویسنده : اقتصاد آنلاین
- ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴
- کد خبر 42794
- 3 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت

اردشیر سعدمحمدی، مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات در گفتوگو با خبرنگار اقتصادآنلاین درخصوص آخرین وضعیت اجرای پروژههای این شرکت گفت: در بخش معدن، پروژههایی در زمینه اکتشاف در دست اجرا داریم که نسبتا روند خوبی را طی میکنند. این پروژهها عمدتاً در مناطق همدان، سیستان و بلوچستان و کردستان در حال اجرا است.
سعدمحمدی افزود: پروژه آرتاویل در استان اردبیل تاکنون بالغ بر ۶۳ درصد پیشرفت داشته و پروژه صبا امید گندله حدود ۶۵ درصد پیشرفت کرده است. پروژه جانجا نیز از مرز ۲۱ درصد پیشرفت عبور کرده و قراردادهای مربوط به ساخت تجهیزات آن در حال نهایی شدن است. پروژه جانجا از منظر عملیاتی یک کار بزرگ است که با هدف تولید سالانه ۱۳۰ هزار تن کنسانتره و یک کارخانه لیچ با ظرفیت ۳ هزار تنی در حال شکلگیری است.
سعدمحمدی در ارتباط با برنامههای جدید ومعادن گفت: سرمایهگذاری تازهای در حوزه عناصر نادر خاکی در دستور کار قرار گرفته است و مجموعه موفق شده است به دانش تفکیک ۱۷ عنصر نادر خاکی دست یابد. بر همین اساس، در حال برنامهریزی برای راهاندازی یک کارخانه تولیدی در این حوزه هستیم تا از منظر اقتصادی، سرفصل جدیدی برای سرمایهگذاریهای نوین در آینده فراهم شود.
به گفته وی، یکی از مهمترین چالشهای کنونی برای اجرای پروژهها، تامین منابع مالی است. با توجه به ارزش پول در بازار، این که بتوانیم پروژهها را با صرف کمترین هزینهها اجرا کنیم، از اهمیت بالایی برخوردار است.
مدیرعامل ومعادن در مورد احتمال ایجاد گشایشهای اقتصادی به دنبال انجام مذاکرات سیاسی و تاثیر آن بر وضعیت فعالیتهای معدنی نیز گفت: ارتباطات بینالمللی قدرت رقابت را در بازارهای بینالمللی برای رشد صادرات افزایش میدهد و میتوانیم وسعت بیشتری در بازارهای جهانی برای فروش محصولاتمان ایجاد کنیم.
سعدمحمدی گفت: همچنین میتوانیم از دانش روز دنیا جهت تکمیل و تغییر تکنیکهای تولید و سرمایهگذاریهای جدید استفاده کنیم. بهترین فرصت برای ما این است که سمت و سوی سرمایهگذاری را به سمت صنایع هایتک هدایت کنیم، به دلیل این که در برخی صنایع تقریبا میزان سرمایهگذاری بیش از نیاز و بازاهای فعلی است؛ بنابراین این که بتوانیم در صنایع هایتک و نوین سرفصل جدیدی را در سرمایهگذاری در کشور شکل دهیم حائز اهمیت است.
https://eghtesadefarsi.com/?p=42794