×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار اقتصاد

امروز : یکشنبه, ۴ خرداد , ۱۴۰۴  .::.   برابر با : Sunday, 25 May , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 46 خبر
فاینانس ۱۳.۵ یوان برای قطار سریع‌السیر اصفهان و قم

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، هوشنگ بازوند، معاون وزیر راه و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور امروز شنبه ۳ خرداد در نشست بررسی وضعیت راه‌های استان مرکزی گفت: سال‌های گذشته در استان مرکزی به عنوان معاونت عمرانی حضور داشتم و به طور کامل استان مرکزی را می‌شناسم بنابراین به فرصت‌های توسعه‌ای استان مسلط هستیم.

وی افزود:  برای استان‌های مستقر در مرکز ایران، حمل و نقل یک فرصت توسعه‌ای است که در این راستا باید پروژه‌های راه، راه آهن و آزادراه در استان مرکزی تعریف کنیم تا این استان یک‌معبر برای استان‌های دیگر قرار گیرد، این اقدام یک فرصت با غنیمتی است که باید در دستور کار قرار گیرد، لاراه اندازی یک سری کریدور در استان قطعا در اقتصاد استان تاثیرگذار است.

بازوند با اشاره به تقاضای نماینده مردم اراک، خنداب و دلیجان در مجلس شورای اسلامی برای راه اندازی در اراک تصریح کرد: در این کشور هنوز یک متر قطار سریع‌السیر نداریم و مردم و جوانان از این موضوع شکایت دارند، چراکه کشورهای دیگر را می‌بینند که قطار سریع‌السیر با سرعت ۴۰۰ کیلومتر  و در کشور ما هنوز قطارها با میانگین ۳۰ تا ۱۶۰ کیلومتر حرکت می‌کنند، بنابراین اجرای این طرح یک مطالبه جدی است و ما به نسل آینده بدهکاریم و باید مطالبات آنها را نهایی کنیم.

برنامه‌ریزی برای اتصال مسجد جمکران به قطار سریع‌السیر‌

معاون وزیر راه و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور با بیان اینکه سرعت قطار سریع‌السیر ۳۰۰ کیلومتر و قطار برقی ۲۶۰ کیلومتر است، عنوان کرد: ۱۳٫۵ یوان برای قطار سریع‌السیر اصفهان و قم فاینانس کرده‌ایم، و برای مسیر قم به تهران قرار است قطار برقی با سرمایه گذاری دولت راه اندازی شود.

وی ادامه داد: اصفهانی‌ها یک کار زیرکانه انجام دادند و مشارکت حدود ۱۲ صنعت بزرگ خود را جذب کردند، در استان مرکزی هم صنایع بزرگ وجود دارد و باید برای قطار سریع السیر اراک به قم از ظرفیت صنایع این استان استفاده شود و شما در ساخت ایستگاه‌های مسافری مشارکت داشته باشید.

بازوند با بیان اینکه هر راهی می‌سازیم باید رفاهیات برای شهر و شهرستان‌ها به همراه داشته باشد، گفت: ما نتوانسته‌ایم پروژه‌های کمربندی و راه‌های اصلی به شهر خمین را به اتمام برسانیم، با تاکید مقام عالی وزارت راه نیز مقرر شده خمین و راه‌های خمین در اولویت قرار گیرد. بنابراین لازم است برای حوزه راه‌های خمین برنامه‌ مناسبی تدوین شود.

وی خاطرنشان کرد:شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور به میزان ۵۷ هزار میلیارد تومان به پیمانکاران بدهکاری  دارد اما با این وجود همچنان پروژه‌های حوزه راه در سطح کشور با قوت فعال است.

انتهای پیام/۷۱۱/

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.