
– اخبار استانها –
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، سیدعلیرضا ذالفقاری امروز در مراسم افتتاحیه نخستین استارتاپ ویکند هوش مصنوعی بر لزوم تقویت سرمایهگذاریهای جدید در حوزههای متنوع استان تاکید کرد و گفت: به عنوان مثال سرمایهگذاری در حوزه شتاب دهندهها و صندوق سرمایه خطرپذیر باید در اولویت قرار گیرد، سرمایه خطرپذیر، از منابع مهم تأمین مالی شرکتهای کوچک و نوپا است.
وی با اشاره به هفته نوآوری و فناوری خراسان جنوبی از ۲۲ تا ۲۷ اردیبهشت اظهار کرد: در این هفته برنامههای مختلفی از جمله برگزاری نمایشگاه، استارت ویکند، رویدادهای مختلف با سخنرانی انگیزشی و افراد تأثیرگذار، رویدادهای شبانه برای عموم مردم شهر در استان برنامهریزی و تدارک دیده شده است.
رئیس پارک علم و فناوری خراسان جنوبی از برگزاری استارتاپ ویکند هوش مصنوعی برای اولین بار در استان خبر داد و افزود: این استارتاپ با همکاری منطقه ویژه اقتصادی و پارک علم و فناوری با زیرمجموعههای هوش مصنوعی، صنعت، معدن، گردشگری، آموزش، هوش مالی و بخش آزاد کار خود را آغاز کرد.
ذوالفقاری با تاکید بر اینکه امسال برای نخستین بار هفته نوآوری در استان ایجاد شد گفت: رشد سه برابری درآمد و فروش شرکتهای دانش بنیان استان در سال ۱۴۰۱ درآمدها معادل ۲۹۰ میلیارد تومات، سال ۱۴۰۲ برابر با ۳۵۴ میلیارد تومان و سال گذشته به هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان رسیده است.
وی با تأکید بر اینکه استارتاپ ویکند هوش مصنوعی در محورهای صنعت، معدن، گردشگری، آموزش، مالی و آزاد برگزار میشود، افزود: در این سه روز افراد از ایده پردازی تا رسیدن به طرحی که پخته شده باشد آموزش میبینند.
رئیس پارک علم وفناوری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۴ به صورت ویژه در زمینه در زمینه رویدادهای نوآورانه و کارآفرینی ورود پیدا کردهایم، بیان کرد: در طول سه سال گذشته ۲۵ رویداد برگزار کرده ولی در همین الان برای سال جاری برگزاری ۲۷ رویداد قطعی شده است.
وی ادامه داد: البته تلاش ما بر این است که بتوانیم بیش از این میزان رویداد نوآورانه و کارآفرینی برگزار کنیم. اینکه به دنبال افزایش رویدادهای فناورانه، نوآورانه و کارآفرینی هستیم به جهت ارائه یک گزارش کاری نیست بلکه هر کدام از این رویدادها با دیگری متفاوت است.
ذوالفقاری گفت: استارتاپ ویکندها باید کیفی و غنی بود و به لحاظ تنوع، خروجی مد نظر ما را داشته باشد و همچنین ظرفیتها و پتانسیل شهرستانها نیز مد نظر قرار گیرد.
وی یادآور شد: ۲۵۰ شرکت دانش بنیان و فناوری در خراسان جنوبی داریم.
انتهای پیام/۲۵۴
https://eghtesadefarsi.com/?p=45434