
– اخبار استانها –
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، حجتالاسلام حسین کثیرلو عصر امروز در نشست ستاد تسهیل امور در دادگستری اردبیل، اظهار کرد: کارگروه اجرایی بند «د» ماده ۱۳ قانون برنامه هفتم پیشرفت و توسعه با موضوع تسریع در رسیدگی به تصادفات رانندگی منتهی به صدمات بدنی غیرعمد تشکیل شده تا در این زمینه تسهیلگری خاصی انجام شود.
وی افزود: در قانون برنامه هفتم توسعه ارجاع پرونده به مراجع انتظامی انجام میشود و مجموعه فرماندهی انتظامی مکلف است رأسا و یا از طریق کارشناسان تصادف علت وقوع حادثه را تعیین و مصدوم را به پزشکی قانونی معرفی کنند.
رئیس کل دادگستری استان اردبیل تصریح کرد: بر اساس گزارش پزشکی قانونی توسط نیروی انتظامی و از طریق سامانه احکام مرتبط از طریق ثنا به طرفین و شرکتهای بیمهگر یا تأمینکننده خسارتهای بدنی ابلاغ میشود.
کثیرلو گفت: قوه قضائیه مکلف است امکان ابلاغ موضوع این احکام را از طریق سامانه ابلاغ الکترونیکی قضایی فراهم کند و به هیچ وجه ارجاع پرونده به محاکم قضایی انجام نمیشود.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: بعد از ابلاغ حکم، ظرف مدت یک هفته چنانچه اعتراضی انجام شود، بیمهگر یا صندوق مکلف است بدون نیاز به رأی دادگاه و حداقل ظرف ۲۰ روز پس از پایان مهلت اعتراض نسبت به پرداخت خسارت بدنی به زیان دیده اقدام کند.
رئیس کل دادگستری استان اردبیل اضافه کرد: در صورت اعتراض نیروی انتظامی موارد را ثبت و پرونده با شکایت شاکی برای رسیدگی به مراجع قضایی ارجاع میشود.
کثیرلو بیان کرد: این قانون از اول خردادماه در استان اردبیل اجرایی میشود و به همین منظور کارگروه کارشناسی برای بررسی و رفع موانع تشکیل شده است.
وی در ادامه یادآور شد: امیدواریم مردم در سریعترین زمان و بدون تشکیل پرونده در محاکم قضایی نسبت به دریافت خسارتهای خود اقدام کنند.
رئیس کل دادگستری استان اردبیل تصریح کرد: قطعا این اقدام از ورودی پروندهها و تراکم آن در شعب جلوگیری کرده و تسهیلگری خاصی را در امور مردم به وجود میآورد.
انتهای پیام/۱۳۱/
https://eghtesadefarsi.com/?p=44231