
– اخبار استانها –
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، آیتالله سیدیوسف طباطبایی نژاد در دیدار با مدیرعامل و معاونین شرکت آبفای استان اصفهان با اشاره به لزوم فرهنگ سازی مصرف و مدیریت مصرف در برق، آب و گاز اظهار داشت: عدالت اجتماعی میطلبد که به همه روستاها آب، گاز و برق داده شود و این در حالی است که ما در زمینه صنعتی مانند برق به جایی رسیده ایم که از تولید ۷ هزارمگاوات به ۸۵ هزار مگاوات دست یافته ایم و این از معجزه های انقلاب است.
وی افزود: در دوره ای پس از انقلاب اشتباهی که انجام شد این بود که برای حفظ و نگهداری این صنعت بودجه کافی قرار ندادیم و قصد کردند پول چاپ نکنند و البته این کار درستی بود، اما به این شرط که کسر بودجه دولت از پول برق تامین نمی شد.
امام جمعه اصفهان با بیان این که برای نگهداری و توسعه صنعت برق سالانه ۱۴ هزار میلیارد تومان بودجه نیاز است، گفت: در مورد جاده نیز همین کار را انجام دادند و اگر این کار ادامه یابد جاده های ساخته شده از بین می رود و بیشتر دولت ها نیز زمانی که روی کار می آیند می خواهند اقدامات جدید انجام دهند، در حالی که باید ابتدا زیربناها را درست کرد.
وی اضافه کرد: در استان اصفهان ۸۵ شهرک صنعتی وجود دارد که در هر یک از آنها از ۵۰ تا ۵۰۰ کارخانه فعال است و همه این شهرک ها نیاز به برق دارند.
نماینده ولی فقیه در استان اصفهان در بخش دیگری از سخنان خود به ساماندهی ها و حریم سازی های اطراف زاینده رود پرداخت و هم چنین توصیه هایی در این باره نمود و افزود: در زمینه مصرف بی رویه در برق، گاز و آب با وجود بسیاری از خانه های دارای استخر باید فرهنگ مصرف درست شود.
در ابتدای این دیدار مدیرعامل شرکت آبفای استان اصفهان گزارشی از وضعیت آبی و بحران موجود در این حوزه ارائه کرد و اظهار داشت: امسال شرایط بارش حاد و خاص است و تاکنون جلساتی پیرامون مدیریت مصرف و توزیع داشته ایم تا از شرایط آبی امسال با توجه به این که شرایط آب کشاورزی نیز مناسب نیست گذر کنیم.
ناصر اکبری با بیان برخی محدودیت ها و مشکلات آبی اصفهان با توجه به شرایط آبی سال گذشته و افزایش دمای بی سابقه و فصلی شدن زاینده رود عنوان کرد: وضعیت ما با این شرایط بسیار دشوار است ولذا باید از ائمه جمعه خواسته شود تا در زمینه مصرف آب بیشتر مردم را توجیه و تبیین کنند تا در این باره برای مردم فرهنگ سازی شود.
انتهای پیام/۱۶۳
https://eghtesadefarsi.com/?p=38418