
– اخبار استانها –
به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، فرید حائری| پس از حدود پنج ماه عصر روز گذشته نشست خبری استاندار زنجان با اصحاب رسانه در تالار پیامبر اعظم(ص) استانداری برگزار شد. استاندار زنجان به همراه جمع کثیری از مدیرانکل استانداری و معاونین خود در این نشست خبری حضور یافت و گویا تصمیم داشت جو سنگینی را بر خبرنگاران اندازد. به نظر موفق هم شد!
در نخستین دقایق این نشست، استاندار زنجان کمی با استرس سخن گفت و اعلام کرد که خبرنگاران سئوالهای خود را بپرسند تا در انتها به آنها پاسخ دهد. حال چرا خبرنگاران قبول کردند که این جلسه به این شیوه مدیریت شود جای سؤال دارد چرا که اگر پرسش و پاسخ به صورت تکتک برگزار میشد استاندار مجبور بود به تمام سؤالات پاسخ دهد ولی در شیوهای که انجام شد استاندار در پایان هر سؤالی را دلش خواست پاسخ داد و هر سؤالی را هم که دلش نخواست پاسخ نداد؛ به همین راحتی!
گویا استاندار زنجان از نخستین نشست خبری خود با خبرنگاران واهمه داشت که لشکری از مدیرانکل و معاونان خود را به این جلسه آورده بود؛ ولی گذشت زمان و سطح پایین بودن سؤالات برخی خبرنگاران، اعتماد به نفس دوبارهای را به استاندار داد. البته قدردانی برخی خبرنگاران هم از استاندار به دلیل حضور اکثر مدیران در این جلسه بیتأثیر نبود.
البته به نظر نگارنده، نیازی به حضور مدیرانکل ستادی در این جلسه نبود. وقتی استاندار مسلط به تمام مسائل استان باشد میتواند به راحتی به تمامی سؤالات پاسخ دهد ولی خب برخیها اینطور قلمداد کردند که حضور این مدیرانکل در راستای ارج نهادن به خبرنگاران است و همین فرصتی شد که استاندار سابق یعنی استاندار زنجان در دولت سیزدهم را بکوبند.
سؤالات اکثر خبرنگاران در این جلسه بسیار سطح پایین بود(به عبارتی دیگر فاقد ارزش) و گویا هیچ مطالعهای قبل از این نشست انجام نداده بودند. برخیها با کینهای که از مسئولان استانی دولت سیزدهم اعم از فرمانداران سابق داشتند آنها را کوبیدند به خیال اینکه در دل مسئولان جدید جا دهند. آنها معتقد بودند برخی فرمانداران دولت سیزدهم به دلیل عدم پاسخگویی به تلفن خبرنگار عملکرد ضعیفی داشتند در حالی که عدم پاسخگویی به تلفن خبرنگار دلیلی برای عملکرد ضعیف نیست!
عدهای هم سؤالاتی در خصوص عملکرد استاندار در همین مدت چند ماه قبل پرسیدند در حالی مشخص بود پاسخ استاندار به این سؤالات چه خواهد بود. همانگونه هم شد استاندار به راحتی با یک جمله که عین واقعیت هم بود از پاسخ دادن به این سؤالات فرار کرد. استاندار گفت میانگین مدیریت مدیران جدید دولت چهاردهم به سه ماه هم نمیرسد پس بنابراین نمیتوان عملکرد را فعلاً قضاوت کرد.
عدهای هم همان سؤالات تکراری در خصوص برنامههای استاندار در زمینه بحران آب و مسکن و سرمایهگذاری و پاسخها هم از همان ابتدا مشخص بود؛ پاسخهای استاندار اینگونه بود: برنامههای ویژهای داریم و جلساتی را مدیران وزارتخانهای برگزار کردهایم و اگر تأمین اعتبار صورت بگیرد تکمیل خواهند شد…
عدهای هم سؤالات حاشیهای دور از واقعیت پرسیدند که تکذیب همین سؤالات سطح پایین توسط استاندار، اعتماد به نفس خوبی را به وی جهت مدیریت کردن ادامه جلسه داد.
صادقی مثل همیشه با لحن آرام و به دور از هیجان به برخی سؤالات مطرح شده پاسخ داد؛ به خیلی از سؤالات هم پاسخ نداد گویا حق هم داشت که پاسخ ندهد چرا که به قدری این سؤالات سطح پایین و فاقد ارزش بودند.
معاونان اقتصادی و عمرانی هم چند دقیقهای صحبت کردند؛ نرگس مرادخانی معاون هماهنگی امور اقتصادی چنان گفت که از هشت صبح تا دیرهنگام به خاطر عقب ماندگی کارها، در دفتر کارم هستم گویا مسئولان قبلی ساعت ۱۴ به منزل میرفتند که مرادخانی اینچنین از خود تعریف میکند.
بیاتمنش معاون عمرانی استاندار ، تخصص خوبی در حوزه عمرانی دارد و به نظر میرسد میتواند اقداماتی را در حوزه عمرانی انجام دهد. معقولانه هم پاسخ داد و اعلام کرد تکمیل تمام پروژههای نیمه تمام در استان به طور همزمان با این اعتبارات ممکن نیست و باید اولویتبندی صورت بگیرد.
وی مجدداً در حوزه بحران آب در زنجان هشدار داد و اعلام کرد که اگر برخی کارها توسط این دولت در زنجان صورت نگیرد قطعاً در چند سال آینده آبی در زنجان وجود نخواهد داشت.
گفتنی است، با این روندی که نشست خبری روز گذشته برگزار شد بعید است در نشست خبری بعدی، سید محسن صادقی با جمعی از مدیرانکل ستادی در نشست خبری حاضر شود چرا که توانایی خود را سنجید و متوجه شد که میتواند مقابل این خبرنگاران بایستد.
انتهای پیام/
https://eghtesadefarsi.com/?p=33684