
– اخبار استانها –
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، علی رحیمیآذر عصر دوشنبه در جلسه کمیته تنظیم بازار اردبیل اظهار کرد: در حوزه قاچاق و رسیدگی به پرونده متخلفان اقتصادی و صنفی در استان اردبیل همکاران ما اقدامات گستردهای را در یک سال گذشته انجام داده و با بررسی پروندههای ارجاعی سعی کردند این متخلفان را به جزای نقدی محکوم کنند.
وی تصریح کرد: در سه بخش فعالیتهای تعزیرات حکومتی انجام شده که حوزه اول مربوط به شکایت مستقیم و حضوری مردم بوده که یکهزار و ۵۰۰ شاکی خصوصی از واحدهای صنفی شکایت کرده بودند که بعد از بررسی پروندهها و با هدف اعاده مبلغ در حق شاکی خصوصی متخلفان از این بابت به پرداخت ۳۴۳ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شدند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل به فعالیت واحدهای گشت سیار و مشترک تعزیرات حکومتی اشاره کرد و گفت: با همکاری دستگاههای نظارتی و متولیان بازار در سال گذشته بیش از یکهزار و ۲۶۰ اکیپ گشت مشترک انجام داده و با متخلفان صنفی برخورد کردند.
رحیمیآذر افزود: از این تعداد ۶ هزار و ۳۳۰ واحد صنفی بازرسی و برای ۲ هزار و ۵۴۰ صنف پرونده تخلفاتی تشکیل شد. متخلفان در این حوزه به پرداخت ۸۳ میلیارد و ۳۳ میلیون ریال محکوم شدند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل اضافه کرد: در سال گذشته برای ۱۲ هزار پرونده تخلفاتی در استان اردبیل همکاران ما در کوتاهترین زمان رسیدگی کرده و در سه بخش کالا، خدمات، قاچاق کالا، ارز، بهداشت و دارو و درمان کار رسیدگی در شعب به انجام رسید.
رحیمیآذر بیان کرد: در این بررسیها محکومیت سه هزار و ۵۶۰ میلیارد ریالی متخلفان اقتصادی در استان به انجام رسید. هشت هزار و ۹۷۰ فقره در بخش کالا و خدمات، یکهزار و ۶۰۰ فقره در بخش قاچاق کالا و ارز و بیش از ۲ هزار فقره پرونده در حوزه بهداشت، دارو و درمان مورد رسیدگی قرار گرفت.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل تصریح کرد: همکاران ما تلاش کردند تا در همه این حوزهها اقدامات هماهنگی را با سایر نهادها انجام داده و در طرح ویژه ماه مبارک رمضان و عید نوروز نیز از ۱۵ اسفندماه سال گذشته تا ۱۵ فروردین سالجاری بازرسیها و نظارتها به انجام رسید.
رحیمیآذر گفت: ما سعی کردیم با هرگونه تخلف در زمینه افزایش قیمت غیرمنطقی و عرضه کالاهای کم کیفیت به شدت برخورد کرده و گزارشهای رسیده از سوی مردم را در مورد تخلف واحدهای صنفی رسیدگی کنیم که عمده تخلفات نیز در حوزه گرانفروشی و عدم درج قیمت کالا بوده است.
وی حمایت از حقوق مصرفکنندگان را در قالب گشتهای مشترک یادآور شد و افزود: در گشتهای مشترک علاوه بر بازرسی موردی از واحدهای صنفی، با واحدهای متخلف که جرایمی نظیر گرانفروشی، عدم صدور صورت حساب، عدم درج قیمت و ارائه نشدن فاکتور خرید داشتند به شدت با واحدهای صنفی متخلف رسیدگی شده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل در ادامه خاطرنشان کرد: پلیس امنیت اقتصادی نیز بیشترین کشفیات و ارسال پرونده را در حوزه حمل سوخت، ماینر، سوخت، لوازم خانه و آشپزخانه داشته و با همکاری سازمان صمت کشفیات انجام و پروندههای تشکیل شده به شعب تعزیرات حکومتی ارجاع شده است.
رحیمیآذر به پروندههای تخلفاتی نانوایان اشاره کرد و ادامه داد: در سال گذشته ۲ هزار و ۲۰۰ مورد پرونده تخلف نانواییها در استان رسیدگی شده و متخلفان به ۷۰ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شدند.
وی عمده تخلفات را در این حوزه گرانفروشی، کم فروشی، تقلب، احتکار، عرضه خارج از شبکه آرد اعلام کرد و یادآور شد: در گشتهای بازرسی با هرگونه کمفروشی و گرانفروشی انواع نان برخورد و در صورت رعایت نشدن مقررات و الزامات صنفی طبق قانون با متخلفان برخورد شده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل اضافه کرد: در بازرسی از نانواییها تمام بررسیها بر اساس تراکنش دستگاه کارتخوان در خبازی انجام شده و هیچگونه کوتاهی در این زمینه قابل قبول نبوده است.
رحیمیآذر تشدید مبارزه با قاچاق سوخت را نیز در استان یادآور شد و بیان کرد: در سال گذشته ۲۹۸ پرونده مربوط به قاچاق سوخت و فرآوردههای نفتی در شعب تعزیرات حکومتی رسیدگی شده و متخلفان به پرداخت جریمه نقدی سنگین ۱۰۷ میلیارد ریالی محکوم شدند.
انتهای پیام/۱۳۱
https://eghtesadefarsi.com/?p=30277