
– اخبار استانها –
به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، مودودی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سالانه افزون بر ۲ میلیون تن انواع کالا از طریق گذرگاه بینالمللی دوغارون به سمت افغانستان و بازارهای هدف این کشور آسیایی صادر میشود.
وی افزود: بدون شک مرز رسمی دوغارون در همجواری افغانستان یک کانون اقتصادی در شرق کشور برای جمهوری اسلامی ایران به شمار میرود.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری، صنعتی دوغارون تایباد گفت: فرصتهای طلایی زیادی برای جذب سرمایهگذار ایرانی و خارجی در معبر زمینی دوغارون نهفته است که باید به دنبال شناسایی آنها و رفع مشکلات پیش روی آن باشیم.
مودودی بیان کرد: برای ایجاد انگیزه در بین سرمایه گذار و حضور آنها در این عرصه اقتصادی باید از همه ظرفیتهای موجود در سطح کشور، استان خراسان رضوی و منطقه دوغارون استفاده کرد و به دنبال پویا کردن فرصتهایی باشیم که مورد غفلت قرار گرفته است.
وی تصریح کرد: مردم این منطقه توان مالی مناسبی دارند که در راستای تولید ثروت، سرمایه گذاری قانونمند و سهیم شدن آنها در فعالیتهای اقتصادی باید استفاده کرد و این خود نقش زیادی در ایجاد فرصت های شغلی پایدار این خطه مرزی دارد.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری، صنعتی دوغارون تایباد خاطرنشان کرد: صادرات محور بودن منطقه آزاد تجاری- صنعتی دوغارون نگاه و تمایل حضور تجار و فعالان اقتصادی را به این منطقه افزایش خواهد داد که این موضوع نیاز به هم افزایی، تلاش و همراهی همه دستگاه های متولی کشوری، استانی و شهرستانی دارد.
مودودی ادامه داد: برای سرمایهگذاری در کانون اقتصادی دوغارون باید به دنبال ظرفیتهای موجود و فراهم کردن زیرساختهای لازم در این منطقه مرزی باشیم و متناسب با نیاز در این راستا گام برداشت.
وی عنوان کرد: اتباع افغانستانی سالانه بیش از ۵۰۰ میلیون دلار در حوزه درمان خود با سفر به برخی از کشورهای همسایه هزینه میکنند، ایجاد شهرک سلامت در این منطقه اقدامی ماندگار برای توسعه و گسترش بخش درمان و کسب درآمدهای نهفته آن است.
انتهای پیام/۲۸۲
https://eghtesadefarsi.com/?p=30144