
– اخبار استانها –
حمیدرضا رستمی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به جایگاه استان مرکزی در حوزه اشتغال مهارت آموزان اظهار داشت: میزان اشتغالزایی که برای مهارتآموزان ما در سطح استان مرکزی اتفاق افتاده، بر اساس آمار رسمی که سازمان آموزش فنی و حرفهای منتشر کرده، حاکی از آن است که حدود ۷۳ درصد از مهارتآموزان توانستهاند از آموزشهای مهارتی ما کسب درآمد کنند. به عبارتی دیگر، این درصد از مهارتآموزان موفق به ایجاد اشتغال برای خود شدهاند.
وی افزود: از این میان، حدود ۵۸ درصد از اشتغالهای ایجاد شده دقیقاً با مهارتهایی که در مراکز آموزشی ما کسب کردهاند، همخوانی داشته است. این موضوع نشان میدهد که عملکرد ما و همچنین زیستبومی که در مراکز آموزشی ایجاد کردهایم، به درستی در حال اجراست و منجر به ایجاد اشتغالهای متناسب با مهارتهای کسب شده می شود.
رستمی تصریح کرد: بر اساس آن، استان مرکزی جایگاه دوم را در سطح کشور هم از نظر میزان اشتغالزایی و هم از نظر اشتغالهایی که با مهارتهای آموزشدیده در مراکز استان ایجاد شده، به خود اختصاص داده است.
مرکز آموزش فنی شهیدچمران ساوه به قطب آموزشی هوش مصنوعی در کشور تبدیل شد
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان مرکزی با اشاره به توسعه آموزشهای مبتنی بر فناوری نوین، از دستاوردهای قابل توجه این ادارهکل در زمینه آموزشهای نرم و سخت افزاری در سطح کشور گفت: ادارهکل آموزش فنی و حرفهای استان مرکزی، به ویژه مرکز آموزش فنی شهید دکتر چمران در ساوه، به عنوان قطب دپارتمان آموزشهای نرم در حوزه هوش مصنوعی در سطح کشور معرفی شده است. این مرکز نزدیک به یک سال و نیم است که در حال آموزش و توسعه زیرساختهای سختافزاری خود بوده و امیدواریم به عنوان یک قطب بسیار مؤثر در ارائه آموزشهای نرم به ویژه در زمینه هوش مصنوعی، ادامه فعالیت دهد.
رستمی به دستاوردهای این مرکز در زمینه اینترنت اشیا (IoT) اشاره کرد و افزود: بیش از چهار سال قبل کارگاه اینترنت اشیا را در مرکز آموزش فنی شهید سلیمانی اراک تجهیز کردیم. در این مدت، تعداد زیادی از مهارتآموزان از آموزشهای مرتبط با این حوزه بهرهمند شدهاند، در دپارتمان فناوری نوین که در مرکز شهید سلیمانی یا مرکز شماره ۲ ما در حال توسعه است، یکی از رشتههای پرمتقاضی نصب و راهاندازی نیروگاههای خورشیدی است.
وی تصریح کرد: این کارگاه به مهارتآموزان امکان میدهد که با نحوه نصب، راهاندازی و بهرهبرداری از نیروگاههای خورشیدی آشنا شوند. در این مرکز، یک نیروگاه خورشیدی ۵ کیلووات نصب شده و مهارتآموزان میتوانند نحوه کارکرد این نیروگاه را مشاهده کنند، بهعلاوه نیروگاه خورشیدی، آموزش نحوه نصب و بهرهبرداری از نیروگاههای بادی نیز در این دپارتمان به عنوان یکی دیگر از فناوریهای نوین ارائه میشود. این اقدامات در راستای تجهیز و توانمندسازی جوانان و کارآموزان برای ورود به بازار کار در زمینههای نوآورانه و تکنولوژیک انجام میگیرد.
انتهای پیام/۷۱۱/
https://eghtesadefarsi.com/?p=28414