
– اخبار استانها –
به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، حسین امامی در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: با توجه به اینکه بالا بودن میزان املاحی مانند کلرور، منیزیم و سولفات ممکن است بر طعم آب تأثیر بگذارد، بنابراین به دلیل اینکه کیفیت منابع آب شرب در محدوده استاندارد قرار دارد، مشکلی برای سلامتی ایجاد نمیشود، با این حال، بعضی از مشترکین از دستگاههای تصفیه آب خانگی استفاده میکنند که در دراز مدت به تغییر ذائقه منجر میشود.
وی افزود: حفر چاههای جدید در مناطق دچار کمبود آب نیز برای تأمین پایدار آب شرب و تقویت منابع آبی کمک انجام و در حال انجام است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی از اجرای طرح ارتقای کیفیت آب در ۱۳ شهر و ۴۰ روستا در استان خبرداد و گفت: در همین راستا افزایش اجرای آن نقش مهمی در افزایش کیفیت آب شرب دارد.
امامی خاطرنشان کرد: این طرحها شامل حفر چاههای جدید، اختلاط آب با منابع باکیفیت، احداث مخازن آب، لولهگذاری خطوط انتقال و راهاندازی تصفیهخانهها است که برای تحقق اهداف بهبود زیرساختهای آبی استان و تأمین آب باکیفیت اجرایی شد.
وی اضافه کرد: ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در شهرها و روستاهای خراسان رضوی به جز مشهد زیر پوشش شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی قرار دارند.
امامی بیان کرد: کمبود آب مخازن در بخش روستایی استان ۱۵۶ هزار و ۶۵۰ متر مکعب و در بخش شهری (به جز مشهد) ۸۷ هزار و ۱۴۰ متر مکعب و در مجموع ۲۴۳ هزار و ۷۹۰ متر مکعب است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی تصریح کرد: بیش از ۹۰ درصد پهنه مشهد در وضعیت خشکسالی است.
انتهای پیام/۲۸۲/
https://eghtesadefarsi.com/?p=15352