- نویسنده : اقتصاد آنلاین
- ۰۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
- کد خبر 36138
- 2 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از فرارو، بیت کوین امروز وارد منطقه ۹۳ هزار دلار شد و شاخص کل با رشد ۶.۹ درصدی، به مرز ۳ تریلیون دلار نزدیک شد.
ورود ۱۸۷ میلیارد دلار نقدینگی به بازار رمز ارز، از نیمه فروردین بی سابقه بود. شاخص ترس و طمع با جهش بیسابقه ۲۷ واحدی، به عدد ۵۲ رسید و حجم معاملات کل بازار نسبت به ۲۴ ساعت گذشته، ۵۰ درصد افزایش یافته است. این اولین بار از ۱۷ اسفند ۱۴۰۳ است که شاخص ارزش کل بازار ، به موقعیت کنونی رسیده و میتواند نشانهای از یک بهبودی پایدار باشد، زیرا از ۲۰ فروردین تاکنون بیش از ۵۰۰ میلیارد دلار وارد بازار شده است.
افزایش ۶.۹ درصدی در بازار ارزهای دیجیتال پس از آن رخ داد که ترامپ دو عقب نشینی بزرگ از مواضع خود انجام داد. اولین عقب نشینی در مورد تعرفهها بر کالاهای چینی بود که ترامپ تأکید کرد به اندازه ۱۴۵ درصد نخواهد بود و «به طور قابل توجهی کاهش خواهد یافت، اما صفر نخواهد شد.»
دومین عقب نشینی ترامپ از موضع خود در قبال جروم پاول، رئیس فدرال رزرو بود. ترامپ پس از آنکه در اوایل این هفته پاول را «بازنده بزرگ» خوانده بود، گفت «هیچ قصدی» برای اخراج وی ندارد.
در حال حاضر، بیت کوین با قیمت ۹۳,۵۰۰ دلار معامله میشود و طی ۲۴ ساعت گذشته ۶.۲ درصد رشد داشته است. دامنه نوسانات بیت کوین به ۶.۸ درصد رسید و بین قیمت ۸۷,۹۹۰ دلار به عنوان کمترین و ۹۳,۹۹۰ دلار به عنوان بیشترین قیمت در نوسان است. تسلط بیت کوین بر بازار رمزارز با ۰.۳۹ درصد کاهش به ۶۴.۳۲ درصد رسید که نشان از آغاز فعالیت آلت کوینها دارد.
ارز دیجیتال اتریوم، دومین ارز برتر، در حال حاضر با قیمت ۱,۷۹۳ دلار معامله میشود و طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۴ درصد رشد قیمت داشته است. دامنه نوسانات اتریوم ۱۵ درصد بوده است و بین قیمت ۱,۵۷۸ دلار به عنوان کمترین و ۱,۸۱۷ دلار به عنوان بیشترین قیمت در نوسان است. اتریوم عملکرد بهتری نسبت به بیت کوین و کل بازار رمز ارز داشت که نشان میدهد این آلت کوین برتر همچنان جایگاه خود را حفظ کرده است.
عجیبترین اتفاق در ۲۴ ساعت گذشته: بازگشت دار و دسته میم کوینها
با وجود عملکرد ناامید کننده میم کوینها از ابتدای دی ماه تاکنون، با بازگشت بیت کوین به روند صعودی، میم کوینها عملکرد بهتری نسبت به بیت کوین و حتی اتریوم ثبت کردند.
امروز تمام ارزهای دسته میم کوین سبز بودند.
توربو (TURBO) با ۴۲۰ میلیون دلار حجم معامله، ۸۵ درصد بهبود را به ثبت رساند. پاپ کت (POPCAT) و بونک (BONK)، دو میم کوین شبکه سولانا نیز با حدود ۳۰۰ میلیون دلار حجم معاملات، ۳۲ و ۲۷ درصد سود نصیب خریدارانشان کردند.
ارزهای برنده و بازنده در میان ۱۰۰ ارز برتر بازار
امروز دامنه سود ارزهای برنده، ۳۰ الی ۵۵ درصد بود!
ارز دیپ بوک پروتکل (DEEP) با رشد ۵۵ درصدی خود، توانست به جمع ۱۰۰ ارز برتر بازار راه یابد و به رتبه ۹۲ برسد، پس از آن ارز ایمیوتبل (IMX) با ۴۰ درصد رشد، برای دومین بار در این ماه، در لیست ارزهای برنده ظاهر شد. ارز سویی (SUI) بعد از مدتها رکود با ۳۱.۳ درصد رشد، سومین ارز با بهترین عملکرد است.
نکته جالب اینکه برای اولین بار در چند ماه گذشته، ارزهای دسته طلا در بخش ارزهای بازنده ظاهر شدند که نشان از حرکت سرمایه از طلا به داراییهای پرریسک دارد. در ۲۴ ساعت گذشته، ارز تترگلد (XAUt) با ۵.۰۷ درصد افت، بیشترین کاهش ارزش را در میان ۱۰۰ ارز برتر بازار تجربه کرد.
ارز پکس گلد (PAXG) با ۴.۷۱ درصد افت و ترون (TRX) با ۰.۱۸ درصد رشد روزانه در ردیف دوم و سوم قرار گرفتند.
بررسی حجم ورود و خروج پول حقیقی به بازار
شاخص کل ارز دیجیتال در ادامه رشد چند روزهی خود، در ۲۴ ساعت گذشته، با ورود ۱۸۷ میلیارد دلار نقدینگی رشد ۶.۹ درصدی را تجربه کرد و به ۲.۸۹ تریلیون دلار رسید.
با توجه به دادههای منابع مختلف، بازه ورودی صندوقهای ETF بیت کوین در روز گذشته ۳۸۰ الی ۹۳۶ میلیون دلار گزارش شده که نشاندهنده علاقه نهادی قابل توجه پس از شکست سقف ۹۰ هزار دلار است.
هنوز دادههای مشخصی از خالص ورودی نقدینگی به صندوقهای اتریوم گزارش نشده، اما گمانه زنیها حاکی از آن است که بیش از ۱۰۰ میلیون دلار سرمایه وارد مجموع صندوقهای ETF اتریوم شده است.
https://eghtesadefarsi.com/?p=36138