- نویسنده : اقتصاد آنلاین
- ۱۷ تیر ۱۴۰۴
- کد خبر 62478
- 5 بازدید
- بدون نظر
- پرینت

به گزارس اقتصادآنلاین به نقل از ایلنا، محمدصادق مفتح، قائممقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی در گفتوگویی در مورد سرنوشت بسته ویژه حمایت از صنایع جهت گذار از تبعات ناشی از جنگ ۱۲ روزه، گفت: این بسته تدوین شده و با دستگاهها و سازمانهای مختلف اعم از نظام بانکی و تخصیص ارز و بانک مرکزی هماهنگیها انجام شده و در دست اجراست.
تاخیر در اجرای بسته حمایتی دولت برای واحدهای تولیدی زیاندیده از قطعی برق
قائممقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی در پاسخ به این سوال که «بسته حمایتی دولت برای واحدهای تولیدی زیاندیده از قطع برق در چه مرحلهای است؟» گفت: پیگیری بسته حمایتی دولت برای واحدهای تولیدی زیاندیده از قطعی برق با بحران بعدی همزمان شد.
مفتح افزود: همزمان با صحبت با مسئولان وزارت نیرو و اتخاذ سیاستهای جبرانی، جنگ تحمیلی با اسرائیل رخ داد. طبیعتا مدیریت بحران جدید بر مشکلات قبل اولویت داشت.
وی افزود: وزارتخانه صمت آن موضوع را رها نکرده است و آن هم ادامه پیدا خواهد کرد؛ ولی در پیگیری و اجرای آن تاخیر افتاده است. به واقع، بحران بعدی که پیش آمد اولویتها را تغییر داد.
دامنه تاثیرگذاری حوادث در تولید و تجارت کشور تقریبا صفر شده است
قائممقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی با اشاره به اینکه تنظیم بازار در جنگ ۱۲ روزه به هیچ عنوان مختل نشد، گفت: مدیرانی که در کشور در راس کارند تجربه جنگ تحمیلی را دارند و تمام این مشکلات با شدت بیشتر در آن زمان وجود داشت؛ کمبود سوخت، کمبود برق، کمبود مواد اولیه در تولید و… مشکلاتی بود که در زمان جنگ ۸ ساله با عراق وجود داشت و در واردات و صادرات نیز در مضیقه بودیم.
مفتح با بیان اینکه مدیریت عالی کشور برنامههایی برای زمان بحران تدوین کرده است و تجربه این کار را هم دارد، گفت: دامنه تاثیرگذاری حوادث در تولید و تجارت کشور به دلیل برنامهریزیهای دقیق تقریبا نزدیک به صفر شده است.
جابهجایی میلیونها نفر در کشور در طول ۱۲ روز
قائممقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی در مورد جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل، گفت: برای اولین بار کشور طی ۱۲ روز تحت فشارهای روانی و جنگ قرار داشت؛ ولی تنظیم بازار به هیچ عنوان مختل نشد و همه کالاها به وفور در کشور بود.
مفتح خاطرنشان کرد: در طول این زمان، شاهد مهاجرتهای چند میلیونی و جابهجایی جمعیت در کشور بودیم؛ ولی بازهم استانهای مهاجرپذیر کمبود جدی در کالایی نداشتند. حتی میبینید که جمعیتی چند برابر جمعیت یک استان وارد آن استان میشود؛ ولی حتی در نان نیز کمبودی نمیبینید. همه این موارد ناشی از این است که مدیریت کشور تجربه ارزشمندی به دلیل جنگ تحمیلی دارد و همه مدیران تجربه مدیریت آن زمان را دارند و کشور از برنامههای تهیهشده و پیشبینیشده خوبی برخوردار است.
https://eghtesadefarsi.com/?p=62478