×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار اقتصاد

امروز : سه شنبه, ۲ اردیبهشت , ۱۴۰۴  .::.   برابر با : Tuesday, 22 April , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 196 خبر
غفلت شورای اسلامی شهر تبریز از موضوع جوانان

– اخبار استانها –

به‌‌ گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، هفتاد و هشتمین جلسه کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز در ساختمان شورا برگزار شد.

گزارش عملکرد باشگاه ورزشی شهرداری تبریز در سال ۱۴۰۳ ارائه شد و نظرات اعضای کمیسیون در خصوص برنامه‌های سال ۱۴۰۴ کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسالمی کلانشهر تبریز بیان شد.

علی راستی، رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز ضمن گرامی‌داشت جوانانی که در عرصه ورزش بودند و شهید شدند و به خون آغشته شدند، گفت: در تلاش هستیم که در هر حوزه‌ای ادامه‌ دهنده راه شهیدان گلگون‌کفن میهن اسلامی باشیم.

وی، گفت: در کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز، تلاش خواهیم کرد در مورد ورزش همگانی گام‌های موثری برداریم و به ورزش همگانی رونق بدهیم.

رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز، گفت: همچنین به حمایت از هیئت‌های ورزشی که به صورت گروهی و انفرادی در عرصه‌های ملی و بین‌المللی فعالیت می‌کنند، خواهیم پرداخت تا این ورزشکاران در عرصه‌های مختلف موفق شوند و شاهد حضور این عزیزان در عرصه‌های بین‌المللی و سرافراز شدن پرچم میهن اسلامی باشیم.

راستی با اشاره به تلاش‌های پرویز هادی، رئیس پیشین کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز، گفت: ایشان پهلوان و قهرمان به معنای واقعی کلمه بودند و در این سال‌ها برای ارتقای سطح ورزش در شهر تبریز تلاش کردند و خدمات زیادی ارائه کردند و از دغدغه‌مندان حوزه ورزش بودند.

وی همچنین بر ضرورت نظرسنجی مردمی درخصوص زیرساخت‌هایی که ایجاد شده‌اند تأکید کرد و گفت جهت گیری برنامه‌های ورزشی باید این گونه باشد که سالمندان در سطح محلات به سمت ورزش بیایند.

رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز، بر ضرورت توام بودن معنویت و فرهنگ و ورزش باید و حل اختلاف مابین مربیان ورزشی تأکید کرد.

راستی، گفت: کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز بر پویایی همه هیئت‌های ورزشی اهتمام ویژه دارد.

وی در خصوص تعامل دیگر نهادها در حوزه ورزش، گفت: دیگر دستگاه‌ها به‌سختی پای کار می‌آیند و ما به‌عنوان‌ شورا سیاست خود را پیش برده و آنان را با خود همراه می‌کنیم.

ضرورت‌های مناسب‌سازی زیرساخت‌های ورزشی رعایت شود

حکیمه غفوری، دبیر کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز، ضمن قدردانی از تلاش‌های صادقانه پرویز هادی در کمیسیون ورزش و جوانان، گفت: از تلاش‌های راستی قدردانی کرده و حضور امیرحقیان را تبریک عرض می‌کنم که وزنه‌ای برای شورای اسلامی شهر تبریز در حوزه‌های مختلف هستند.

وی با تأکید بر اینکه زیرساخت‌های ورزشی آماده شده و به نیازهای آحاد مردم فکر شود، گفت: مصوبه کمیسیون ناظر به مسائل عمرانی باید چنین باشد که ضرورت‌های مناسب‌سازی زیرساخت‌های ورزشی به‌ویژه در پیاده‌روها جهت پیاده‌روی شهروندان رعایت شود.

اصل هدف ما افزایش نشاط اجتماعی و توسعه سرانه ورزشی است 

یاسین بجانی، نایب‌رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره‌ به اینکه هادی در حوزه ورزش قدم‌های مثبت بسیاری برداشت و با آرزوی توفیق برای این عضو سابق شورا، گفت: به امیرحقیان تبریک و خیرمقدم عرض می‌کنم؛ وی در تمام عرصه‌ها قهرمانی خود را ثابت کرده‌اند و در حوزه ورزش هم پیشکسوت هستند و حضورشان مایه خیر و برکت برای شهر خواهد بود، همچنین آرزوی توفیق برای جناب که شخصیتی ورزشکار و ورزش‌دوست هستند، دارم و امیدوارم اتفاقات خوبی در حوزه ورزش تبریز رقم بخورد.

وی، گفت: در اوایل شورای ششم، در خصوص مجموعه‌های ورزشی که کاملا راکد شده بود و وضعیت نامناسبی داشتند اقدام شد و هجمه‌های بسیاری وارد شد و موضوع، به نوعی شده بود که انگار احیای ورزش، اقدام غیرقانونی و غیرشرعی است و مصوبه ما برای احیای ورزش را ابطال می‌کردند.

نایب رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز، گفت: با ارائه گزارش توسط سهرابی وقتی نتیجه را می‌بینیم احساس آرامش می‌کنیم. اصل هدف ما افزایش نشاط اجتماعی و توسعه سرانه ورزشی است که تحقق یافته است.

بجانی، گفت: شهردار تبریز هم چهره ورزشی است و هم در حوزه ورزش قدم‌های مهمی برداشته است. درخواست داریم سهرابی عملکرد باشگاه ورزشی را در صحن شورا گزارش دهند و شهروندان‌ مطلع شوند چه اقداماتی صورت گرفته است.

وی همچنین بر ضرورت ایفای نقش مؤثر کارشناسان کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز تأکید کرد.

نایب رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز، گفت: در خصوص ایجاد سالن ورزشی ویژه معلولین و ویژه بانوان باید اقداماتی انجام شود.

بجانی همچنین تأکید کرد: باید تسهیلاتی ارائه شود تا مجموعه‌های ورزشی باتوجه به افزایش بیش‌ازحد سالن‌های ورزشی بتوانند به فعالیت خود ادامه دهند.

نهادها پای کار ورزش بیایند

داود امیرحقیان، عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز، در ادامه، گفت: هادی در سال‌های ماضی در راستای توسعه ورزش متحمل زحمات بیش‌ از اندازه شدند و درد ورزش را می‌فهمیدند، توصیفی جز پهلوان نمی‌توان به ایشان گفت، اگر چه که قهرمان هم بود، اما پهلوان ماست و از لحاظ معنوی جایگاهشان برای ما محفوظ است.

وی، گفت: همچنین قدردان شهردار ساعی و تلاشگر در حوزه ورزش هستیم و با نظارت عالیه توسط شورا و زحمات شبانه‌روزی ورزشی شاهد اتفاقات خوبی در حوزه ورزش هستیم.

عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز، گفت: انتصاب راستی را به فال نیک می‌گیریم و هر چه بتوانیم به ایشان کمک می‌کنیم و برای اعتلای ورزش در شهر تبریز تلاش می‌کنیم.

امیرحقیان، گفت: در کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز، موضوع جوانان مغفول مانده است. استدعا دارم موضوع جوانان در کنار موضوع ورزش مطرح شود.

وی ادامه داد: اگر چه که عمده مسائل جوانان تحت عنوان ورزش پوشش داده می‌شود، اما یک سری مسائل جوانان مغفول مانده است و در رابطه با آسیب‌های اجتماعی برنامه‌ریزی‌ها و اقداماتی باید انجام شود.

عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز، گفت: در کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز اگر چه که از شهرداری توقع داریم، اما دستگاه‌ها هم باید در حوزه‌های مختلف از جمله ورزش گزارش کار بدهند. این گونه نیست صرفا شهرداری مخاطب ما باشد. لذا با توجه به گستردگی و رشته‌های متعدد ورزشی، صرفا باشگاه ورزشی شهرداری نمی‌تواند متولی امر باشد.

امیرحقیان، گفت: لازم است نهادهایی همچون آموزش‌وپرورش، آموزش عالی، سازمان ورزش و جوانان، سازمان صمت و اداره‌کل کار و اجتماعی که در حوزه ورزش مسئولیت دارند، با امکانات خود پای کار بیایند و در جامعه، اثرگذار باشند.

وی تأکید کرد: شورای اسلامی شهر تبریز این ظرفیت را دارد که دیگر نهادها را پای کار بیاورد و دیگر دستگاه‌ها در حوزه ورزش، ردیف اختصاصی دارند.

عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز، گفت: دستگاه‌های مختلف باید از بخشی‌نگری بپرهیزند، اگر امکاناتی هست برای مردم است. این موضوع قابل پیگیری است و از فرماندار تبریز پیگیری خواهد شد تا نهادهای مسئول پای کار بیایند.

امیرحقیان گفت: شورای شهر علی‌القاعده باید به این مسئله ورود کند؛ ۴۰ درصد اشغال سطح شهر توسط دستگاه‌ها صورت گرفته است. چرا نباید فضای خود را در اختیار شهر قرار دهند و ظرفیت‌ها در محلات مورد استفاده قرار نگیرد؟

وی با اشاره به نقش اثرگذار بانوان در جامعه و در حوزه ورزشی، عنوان کرد: ما پرچم‌دار ورزش اسلامی بانوان در جهان هستیم و نقش‌آفرینی بین‌المللی زهرا رحیمی با حجاب اسلامی جای مباهات دارد.

عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز، با اشاره به نقش بانک شهر در رویدادهای ورزشی، گفت: بانک شهر باید به رقم ۲۵ میلیارد اسپانسر رویدادهای ورزشی تبریز بود، اما اطلاعی ندارم که حمایتی از سوی این بانک صورت گرفته است یا خیر. بانک شهر باید در این زمینه شفاف‌سازی کند.

امیرحقیان با تأکید بر اهمیت ورزش‌های بومی، گفت: کشور اندونزی در جاکارتا با مسابقات بومی کشور خود جایگاه والایی کسب کرد. اهتمام ویژه و هدفمند در توسعه زیرساخت‌ها با نگرش ورزش‌های بومی و محلی باید در سیاست کاری ما قرار گیرد.

وی گفت: در توسعه زیرساخت‌ها و در ورزش‌های جدید هم باید توجه شود. در سیاست کلی کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز، باید سه محور در نظر گرفته شود؛ ابتدا توجه به ورزش‌های بومی محلی، سپس ایجاد زیرساخت‌ها برای ورزش‌های جدید و برنامه‌های نیازسنج‌ شده برای کودکان و نسل جدید باید موردتوجه باشد.

عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز، تصریح کرد: باید از افکار عمومی نیازسنجی شود که آیا در حوزه ورزش رضایتمندی مرد جلب شده است؟

امیرحقیان گفت: در حوزه خانواده به فرهنگ ما ورود شده است و رویکردهای هدفمندی مطرح است. بر همین‌ اساس برای خلوت خانواده برنامه دارند. کودکان را به سمت هیجان نامعقول و غیرمنطقی می‌کشانند و ضرورت دارد در این حوزه تدابیر لازم اندیشیده شود.

انتهای پیام/

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.